fredag den 30. november 2012

Farvel til vuggestuen.

Så blev det sidste dag i vuggestuen for Karla i dag. Vi har forberedt hende på det længe, og hun har glædet sig meget til når hun skulle starte i børnehave, som hun jo skal på mandag. I denne uge har hun også glædet sig til i dag, når der skulle være popcorn-regn og afslutning med boller.

Vi har virkeligt været glad for vuggestuen - og især Kirsten og Karina. Man kan umuligt får så skønne pædagoger på samme stue igen. Håber naturligvis.

Karla var klar fra morgenstunden til afslutning. Bollerne bagt i mini-muffin-forme med de lyserøde sommerfugle i fondant på toppen ville hun gerne selv bære ud til bilen. Far tog gaverne og kortene til de voksne. Og så kørte de afsted. Gad så godt have været en flue på væggen under afslutningen - kunne nemt forestille mig en Karla der nød opmærksomheden, men som også var lidt trykket af situationen om alt det nye der skal til at ske.Kl. 15 hentede vi alle tre Karla. Hun kom ud til os med det samme, og alle hendes sager var pakket i poser og lagt på hendes hylde. Hun var noget pyldret, og tydeligvis mærket af den lidt underlige situation. Karina snakkede længe - og de var blevet så glade for de fine poser med kort, hyacinter, chokoladeskeer og juleophæng. Karla blev faktisk noget ked af det, og Karina nøjedes med at sige, at de jo sås på legepladsen og at hun måtte have en god weekend. En lille klump voksede sig støt større og større i moderens hals. Kunne næsten ikke bære Karla var ked af det. Puha. Vi tog "Karlas mappe" med hjem, så vi kan kigge i den i weekenden, og så skal den med i børnehaven på mandag.
Vi fortsatte - helt bevidst - over i børnehaven da vi havde sagt farvel til Karina og Bodil, lederen. Her skulle vi hænge hendes regntøj og termotøj op, og lægge ekstra-tøjet i skabet. Pædagogerne var søde og hilse på, og sige til Karla hvem der var der mandag morgen. Da vi gik ned mod bilen sagde Karla selv, at nu var hun stoppet i vuggestuen og nu gik hun i børnehave. En meget stor dag. Men stadig lidt mærkelig for hende - der skulle ikke meget til at vælte verden lige på det tidspunkt.

Vi tog direkte ind i byen, hvor en lille cafétur ventede. Karla valgte selv at få en kop mælk, og fik en muffin. Det var så hyggeligt. Imens vi ventede på kagen kiggede vi i hendes mappe med billeder og tegninger fra de to år hun har været i vuggestuen. Men hun ville ikke se den sidste side. Siden fra i dag, hvor der var blevet taget billeder af afslutningen.

 


Der var den mest hyggelige cafetur, og vi nåede en kigge-tur i BR inden vi skulle på torvet og se Julemanden i brandbilskranen tænde julelysene på juletræet i klart frostvejr.

 
 
 
 
 

 
En god afslutning på to skønne år i Mariehønen. Herunder billeder (jeg har fotograferet fra mappen, derfor ikke så god kvalitet) fra den fantastiske mappe, som der er blevet gjort meget ud af løbende. Vi har også selv sat billeder ind fra Karlas liv, og hun har kigget så meget i den, at de plastiklommer som billederne oprindeligt sad i, måtte skiftes ud med laminerede side.
 
 
 
 
 

 
 
 
 
2 kommentarer:

  1. Sikke en dejlig afslutning - for nu at begynde på en ny kapitel i Karlas liv. <3

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, det var en rigtig fin dag. :) Rigtigt hyggeligt.

      Slet