onsdag den 7. november 2012

Karla Cupcake

Mor på barsel - det betyder at Karla ind i mellem får nogle korte dage i vuggestuen. Det er for det meste utroligt hyggeligt at have hende hjemme - med undtagelse af små udfald hvor der opstår lidt hysteri.

I dag bagte vi cupcakes. Et stort hit. Karla vil altid gerne være med i køkkenet - og vi elsker at have hende med. Jeg havde fundet en opskrift i en bog, så Karla kunne få en forståelse for at man læser sig til en opskrift - plejer nemlig bare at finde dem på nettet og hænge iPad'en op i køkkenet.

Der blev hentet ingredienser, vejet, målt, hældt i, rørt rundt, tændt for Kitchen Aid'en og så blev der sat papirsforme i de store forme. En rigtig god lille hjælper. Se videoen nedenunder af Karla der lige tjekker om vi har alle sagerne.

Efterfølgende lavede jeg noget glasur med æggehvide, lyserød farve og flormelis - og fandt noget af al min pynt frem. Så skulle der pyntes. Jeg havde troet, at Karla ville overfylde kagerne med pynten, men hun satte kun en enkel eller to ting på hver. Det var jo lige til min smag - enkelt, men fint.

Så skulle der smages. Ahh. Karla var helt væk. Hun valgte en til far, som han skal have efter arbejde.
5 kommentarer:

 1. AMEN ikke et øje tørt....hvor er hun sød....

  SvarSlet
 2. Hvor ser de lækker ud, både kager og karla:-) hyggeligt at have hjælp i køkkenet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var så dejlige kager - og de blev pyntet så fint, så jeg ikke behøvede at tage mig selv i nakken for at overskue overpyntningen. ;) Det er godt vi har nogle piger til at gøre os med selskab i køkkenet. :)

   Slet