tirsdag den 4. december 2012

Sen aften i selskab med Pompdelux

Pompdeluxtøj er lækkert! Det synes jeg - og det er ingen vist i tvivl om. Farver og faconer passer lige til Karla - og håber også de passer til Alfred, for nu er der også shoppet til ham.

Der var annonceret udsalg med 50% tirsdag kl. 0.00 på deres webshop, og jeg var klar. Jeg køber aldrig noget af deres tøj til fuld pris - selvom det er fine priser, så kan man jo få dobbelt så meget ved halv pris. Jeg har i løbet af den sidste uge solgt brugt tøj for 1800 kr, og det måtte jo betyde, at jeg måtte shoppe meget. Pompdelux tøj er meget nemt at sælge brugt, og det ryger altid hurtigt, når jeg sælger det - også selvom jeg sælger det til næsten samme pris, som jeg har købt det for.

Jeg havde i løbet af aftenen lavet en lille indkøbsliste over de stykker tøj jeg gerne ville have. Det forrige år har det været et gedemarked at kunne beholde sine varer i kurven uden andre "nuppede" det, siden har været frossen fast og betalingen har ikke fungeret. Så det var med en vis stress hængende over mig, at jeg sad oppe og ventede på at klokken nærmede sig midnat. 40 minutter før tid ændrede priserne sig pludselig - og vi var i gang. Fik alle de fine varer jeg havde på min seddel - plus liiiidt mere. Både til Karla og til Alfred blev der handlet.

Det blev dyrt. Punktum. Men halv pris jo!

Fik så mange lækre sager, og fik kombineret de helt rigtige farvekombinationer. Se hvad jeg fik!


3 kommentarer:

 1. Ahaha ME TOO!
  Jeg var smart og satte uret og gik tidligt i seng. Stod op kl. 24 og 00.35 var jeg 2500kr fattigere og 38 stk tøj rigere :)
  Jeg kunne så ikke falde i søvn, så sov først omkring kl. 2 og så sov Filippa elendigt resten af natten :)
  Grrrreat!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ventede oppe - heldigvis startede det før tid. Men blev også lige 2400 kr fattigere og 33 stykker tøj rigere. ;) Vi er jo tossede, Rikke. ;)

   Slet
 2. Tak for tippet. Med tidsforskellen var det jo ingen sat lige at shoppe lidt julegaver til pigerne :-)

  SvarSlet