torsdag den 24. januar 2013

På onsdag....

... får vi nøglen til vores nye hus! 

Vi skulle egentligt først overtage fredag, men mægleren ringede i dag, og spurgte om vi kunne allerede onsdag. JA!

Det bliver lidt underligt - men også helt utroligt rart. At se det hele uden møbler, at få målt op til nogle ting vi har gået og snakket meget om. At få vished omkring noget af gulvet - kan man lægge nyt eller står køkkenet på det gamle, som vi har hørt?

Og så ikke mindst - hvad siger Karla til det hele? Jeg regner med, at jeg kører ud med Alfred torsdag om dagen med dukkehuset, som vi har købt til børneværelset af Kusine Stine, og stiller det hele fint op, så det er klar, til når Karla skal med ud at se det enten torsdag eller fredag. Glæder mig meget til at høre hvad hun siger. Men så længe brændeovnen stadig står der, så går det hele. Den går hun meget op i. Jeg tror hun forbinder den med sommerhuset på Fanø, og ligesom os, synes den symbolisere familiehygge. 

Fredag går det hele løs. Tapet ned, fliser ned, sætte i stand, sætte i stand, sætte i stand. 

Glæder, glæder, glæder mig! 4 kommentarer:

 1. Hvor bliver det fedt!!! Og hvor ville jeg ønske det var mig :( Men vi hænger desværre stadig på en andel der skal sælges før vi må købe nyt.. Latterligt når det kun handler om 300.000kr!

  SvarSlet
  Svar
  1. ØV. Heldigvis har vi "bare" boet til leje, og med en måneds opsigelse, så har der ikke været problemer i den retning. Vi glæder os meget - også til at sætte i stand, men mest af alt, til det hele er færdigt, og vi kan nyde det. :)

   Slet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet