lørdag den 5. januar 2013

Kasser - ikke længere så kedelige

Jeg har længe haft nogle kvadratiske kasser stående som jeg købte i Rema for 40 kr for fem. Det har været min mening at sætte noget gavepapir på, så de var pæne at have stående - enten fremme eller i et skab. Har nu efterfølgende fået en ide om et "krea-skab" i det nye hus, hvor alle vores kreative ting og sager skal opbevares og naturligvis sorteres og organiseres. Og så indbyder det da til at være kreativ, når kasser med tingene i, er inspirerede og spændende at se på.

Men i aften skulle det pludselig være. Kl. 22 gik jeg i gang - Fog kl. 23 var fem kasser blevet fine at se på. Herligt.

Jeg har altid en del gavepapir, og fandt noget med mønstre og fine nuancer. Jeg brugte spraylim til at lime med - det er så nemt at bruge, også selvom dugen jeg havde på nu er noget klistret. Det er heldigvis en dug til 25 kr som vi bruger til når Karla fx skal male.

2 kommentarer:

 1. Hvor er de bare blevet fine:)

  Stod godt med de kasser i hnden i Rema, men satte dem retur - men det tager åbenbart ikke så lang tid? (Projekter er der jo nok af...!)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Nej, det tog faktisk kun en time. Havde også udsat nogle gange, men det var der slet ingen grund til. Skal lige ned og se om de stadig har kasserne, så vil jeg lave nogle til børneværelset. :)

   Slet