fredag den 14. december 2012

Flere tegnestreger

Er lige for øjeblikket lidt bidt af at tegne. Har funder ud af, at jeg slapper helt af  - og endnu vigtigere kobler helt fra, når jeg tegner små mønstre. Har efter Alfred kom til verden haft noget svært ved at koncentrere mig om noget i længere tid - men har nu fundet noget. Det er som om der er for mange ting inde i mit hoved, og laver jeg ikke mine små lister, så er jeg bange for at glemme tingene - ideer, gøremål, planer m.m. Jeg har det med at gøre mange ting på en gang - fx. lige nu, blogger jeg, ser tv på iPad'en, tegner lidt, laver collage på telefonen med de billeder jeg vil bruge i dette indlæg OG sælger min mors telefon på FB, hvor jeg skriver med en Laila samtidig. Og det er jo slet ikke nødvendigt at gøre det samtidigt, men har det som om tingene skal nåes inden jeg glemmer det. Og synes det er det bedste at sætte et flueben og få lavet tingene.

Nå. Men i hvert fald kan man ikke mange ting ad gangen, når man tegner, og jeg bliver så fanget af det, at jeg slet ikke behøver at lave andre ting. Rigtigt dejligt.

I aftes lavede jeg en blæksprutte mere - denne gang på A4 og tegnet til min mors kontor på Aalborg Universitet i Esbjerg. Hun har så utroligt travlt på arbejde - det tror jeg sådan set hun har haft de sidste mange år, og er sådan en type, der har svar på det meste (både på arbejde og derhjemme), kan hjælpe med alt muligt, har fantastiske idéer - og så har hun det der gør hende den bedste mor og også den bedste studievejleder - nemlig, hende evne til at tale med folk og få folk til at føle sig hørt og forstået. Finde lige præcis det sted man er og finde ud af hvem man er, og så føles det bare trygt og rart at tale med hende. Men altså - så var blæksprutten lige hende jo! Så vil sætte den i en ramme og så skal den kigge sødt på hende på hendes kontor og minde hende om, at hun også skal lytte til sig selv - og huske at slappe af og få noget "Britta-tid".

1 kommentar:

  1. Hvor er du sød og betænksom - det billede vil jeg glæde mig til:)

    SvarSlet