søndag den 30. december 2012

Krympeplast og gaver

Dette indlæg er skrevet i december, men jeg vil ikke udgive det før efter julen, da bedsteforældrene jo så kan se hvad de får i julegave...

Karla skulle da også lave julegaver til familien, og jeg havde fået en god idé - igen fra blogland - hvor én foreslog at man brugte sine småkageudstikkere til at tegne figurer med på krympeplast, hvorefter man klipper figurerne ud, tegner på dem, evt. laver huller til halskæde eller nøglering, og propper dem i ovnen. Utroligt nemt.

Når de er klippet ud, farvet med farveblyanter (brugte blyant til at skrive navn og årstal med), lægges de på bagepapir og kommes i en 130 grader varm ovn. Her vil de efter nogle minutter krølle helt sammen, og derefter langsomt folde sig ud igen, og lægge sig fladt på bagpladen. Når de er flade igen, så er de færdige. Det tager omkring 4-5 min. Når de kommer ud, kan man lægge noget tungt, fladt over, så det bliver helt flade.


Herunder gaven til Morfar. En nøglering som et egern. Så fin. Karla er meget stolt af gaverne hun har lavet. Mormor får en halskæde med lilla nylonsnor og den fine stjerne. Farmor får to magneter til køleskabet lavet med magnettape - en elg og et egern. Frands får en nøglering med en elg - man er vel jæger. 1 kommentar:

  1. Hvordan har du lavet hullet efter det har været i ovnen? 😊

    SvarSlet