tirsdag den 30. oktober 2012

Tilskuere i frisørsalonen

Havde tid til farvning af mit hår i dag kl. 8 - dejligt tidligt, så det passede med at Alfred kunne nuppe sin første lur foran frisøren. Men Karla er stadig noget forkølet og vi havde så hyggelig en dag i går, at jeg tænkte hun skulle have en fridag igen i dag... men så måtte hun med til frisør. IPad'en i tasken med en smoothie (sammen med sutteflaske, modermælkserstatning og stofbleer) og afsted. Vi var de første og eneste den første time hos frisøren - men havde som altid en meget eksemplarisk datter og søn med. Jeg føler mig faktisk noget så heldig, at tingene (eller børnene) altid flasker sig og der aldrig er noget bøvl med at have dem med nogen steder. Men de har også været vant til at være med alle steder siden de var helt små - caféer, butikker, ture. Det er altså nemt. Karla sad i sofaen hele tiden og kiggede ud i gågaden, på Mette Frisør der ordnede mit hår eller på iPad'en. Alfred sov bare...

Jeg skulle egentligt kun farves - men havde ikke været helt tilfreds med sidste klipning - klipningen var godtnok helt magen til det billede jeg havde vist på min iPhone, men det fungerede bare ikke for mig - var træt at hår der sad i mit ene øje. Så Mette klippede mig lige først - på huset. Og så fik jeg lavet en god bundfarvning, og kunne slippe for reflekser denne gang. Super service. Fik klippet pandehår - det kan jeg faktisk ikke lige huske hvornår jeg sidst har haft. Men det er rigtigt fint, nu håber jeg bare, at jeg kan sætte det lige så godt og få min føntørrer til at makke ret.

Da vi var færdige spurgte Mette om Karla måtte få en slikkepind. Det har hun aldrig prøvet før, men tænkte, at det var en god idé, hvis hun skulle klippes derinde en gang - det må da helt bestemt være et godt minde at have. Karla valgte en slikkepind, og jeg pakkede den op, og så kiggede Karla bare på den... Hun vidste ikke lige hvad man skulle. Det var så sjovt at være med til. Fik forklaret at den skulle i munden - og så var den dér de næste 40 minutter...2 kommentarer:

  1. Frisørtid og slikkepind...det hører bare sammen.... Fedt med pandehår!! ;-)

    SvarSlet
  2. Husker svagt en gang jeg havde Marcus med til frisøren og takkede ja til en slikkepind.... Dengang hørte det ikke sammen endnu. ;) ;) Karla mente dog ikke Far fik en slikkepind, når han var til frisøren, fordi han ikke kunne sidde spændt stille i så længe... ;)

    SvarSlet